Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlands concert Tina Turner verschijnt op dvd

Shownieuws

Het concert van Tina Turner op 21 maart in het Gelredome wordt opgenomen en later uitgebracht op dvd. Het concert wordt geregistreerd door twintig camera's.

Het eerste concert van Tina Turner op 21 maart in het Gelredome in Arnhem wordt opgenomen en later wereldwijd uitgebracht op dvd. Het concert van de 69-jarige wereldster wordt geregistreerd door twintig camera's. De regie is in handen van David Mallet, die eerder concertregistraties verzorgde voor U2, The Rolling Stones en Phil Collins.

Het is niet de eerste keer dat Turner Nederland kiest als decor voor haar dvd. Dertien jaar geleden werd de dvd 'Live in Amsterdam' uitgebracht, waarop een registratie te zien was van haar concert in de Amsterdam Arena. Volgens concertorganisator Mojo kiest de ster voor Nederland vanwege het publiek en het succes van haar Nederlandse optredens.

In totaal geeft de zangeres, bekend van hits als 'The best', 'Private dancer' en 'Proud Mary', drie concerten in Nederland. Ook zondag 22 maart en zaterdag 2 mei is ze te zien in de Gelderse hoofdstad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen