Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mike & Thomas brengen serenade aan Linda de Mol

Shownieuws

Mike Boddé en Thomas van Luyn brengen een dvd en cd uit onder de naam 'Stukken'. Hierop staan serenades aan bekende dames, onder wie Linda de Mol.

Mike Boddé en Thomas van Luyn brengen op 30 maart een dvd en cd uit met serenades aan bekende vrouwen als Linda de Mol, Georgina Verbaan, Cindy Pielstroom en Renate Verbaan. Een aantal dames speelt ook een rol in de videoclips die te vinden zijn op de dvd. Pielstroom speelt een rol in de clip van haar eigen serenade en Georgina Verbaan duikt op in de clip die gaat over Renate Verbaan.

Het cabaretduo heeft twee jaar gewerkt aan de cd en dvd 'Stukken'. Het idee is ontstaan in het bekende tv-programma van de heren, de Mike & Thomas Show. Hierin brachten zij wekelijks al een gezongen ode aan één van de gasten. In een interview vertelde Boddé dat het album 'een paar kleffe nummers bevat met enorme hitpotentie'. De cd werd geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis.

Naast het muziekproject werken de 41-jarige Boddé en zijn even oude collega ook aan een nieuwe theatershow. In het najaar gaat het duo met de voorstelling 'Sex, drugs & hoog-barok' op tournee langs de theaters in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen