Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss: ik ben gewoon aangekomen

Shownieuws

Kate Moss zegt in een interview dat ze 'gewoon een paar kilo is aangekomen'. Ze wil daarmee geruchten dat ze zwanger is van een tweede kind de kop indrukken.

Kate Moss is 'gewoon een paar kilo aangekomen'. Dat zegt het Britse topmodel in een interview met het Amerikaanse tijdschrift New York. Ze tracht daarmee de geruchten dat ze zwanger is van een tweede kind de kop in te drukken.

De geruchten dat de 34-jarige schone in verwachting is, doen al enkele maanden de ronde. De laatste tijd worden de verhalen luider omdat Moss op recent gemaakt foto's duidelijk iets voller is.

Het model vertelt dat ze zelf ook verbaasd is over de nieuwe vormen van haar lichaam. "Ik ben net begonnen met het dragen van bh's", onthult ze. "Ik ben een vrouw geworden. Echt waar. Ik had nog nooit in mijn leven een bh gedragen. Het is vreselijk, zelfs mijn vrienden bellen me op om te vragen of ik zwanger ben. En ik heb zoiets van: nee, ik ben gewoon een paar kilo aangekomen."

Moss heeft al een dochter, de 6-jarige Lila Grace, met ex-vriend Jefferson Hack, oprichter van het modeblad Dazed & Confused. Ze heeft momenteel een relatie met The Kills-gitarist Jamie Hince.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen