Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Data concerten Michael Jackson bekendgemaakt

Shownieuws

Michael Jackson treedt op 8, 10, 12, 14, 16, 18, 22, 24, 26 en 28 juli op in de O2 Arena in Londen. Dat heeft de King of Pop bekendgemaakt op zijn website.

Michael Jackson heeft op zijn website de data bekendgemaakt van de concerten die hij in juli geeft in de O2 Arena in Londen. De Amerikaanse artiest betreedt daar op 8, 10, 12, 14, 16, 18, 22, 24, 26 en 28 juli het podium.

De King of Pop maakte vorige week donderdag bekend dat hij tien shows zou geven in de concertzaal, twaalf jaar na zijn laatste tournee 'History'. Tegenover een zaal vol gillende fans verkondigde de King of Pop dat dit zijn laatste optredens ooit zouden zijn. "Dit is het, hierna valt het doek", sprak hij.

Toch wordt niet uitgesloten dat er later meer concerten in de O2 Arena worden aangekondigd. Ook wordt er gesproken over een wereldtournee volgend op de Londense concerten.

Voor de Londense shows hebben zich volgens de concertpromotor van Jackson inmiddels meer dan een miljoen mensen ingeschreven via internet. Onder hen worden de kaarten voor de tien shows vanaf vrijdag verloot. Omdat er twintigduizend mensen per concert in de O2 Arena passen, betekent dit dat er vooralsnog veel fans teleurgesteld zullen worden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen