Kies je favoriete radiostation

Dossiers

CAPaward 2008 genomineerd voor Gouden Roos

Shownieuws

Het Tros-programma 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPaward 2008' is genomineerd voor een Gouden Roos. De Europese televisieprijzen worden 5 mei uitgereikt.

Het Tros-programma 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPaward 2008' is genomineerd voor een Gouden Roos. Het programma, waarin mensen met een lichamelijke handicap in de spotlights werden gezet, dingt mee naar de prestigieuze Europese televisieprijs in de categorie 'performing arts'. Dat meldt de Tros dinsdag.

Tijdens de liveshow eind augustus werd in drie categorieën een CAPaward uitgereikt aan gehandicapte mensen 'die hun lichamelijke handicap hebben omgezet in ongekend talent'. De prijs werd bedacht door Lucille Werner en Jaap Jongbloed, die het programma ook presenteerden.

De Gouden Rozen (Roses d'Or) worden op 5 mei voor de 49e keer uitgereikt in het Zwitserse Lüzern. De prestigieuze onderscheiding wordt in acht categorieën uitgereikt. Vorig jaar werden de Nederlandse programma's The Phone en Hider in The House bekroond met een Gouden Roos.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen