Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drew Barrymore wil vampierfilm regisseren

Shownieuws

Drew Barrymore wordt overwogen voor de regie van 'Eclipse'. Dat is de derde film in de vampierreeks die vorig jaar werd afgetrapt met 'Twilight'.

(Novum/AP) - Drew Barrymore is een van de regisseurs die wordt overwogen voor 'Eclipse', de derde film in de vampierreeks die eind vorig jaar werd afgetrapt met 'Twilight'. Dat vertelt de actrice, die onlangs haar regiedebuut maakte. "Ik ben een van de regisseurs met wie gesproken is, wat geweldig is. Maar uiteindelijk ligt de beslissing niet bij mij."

Het regiedebuut van de 34-jarige actrice, 'Whip it', wordt later dit jaar in de bioscoop verwacht. De opnamen van de film, met 'Juno'-actrice Ellen Page in de hoofdrol als voormalige schoonheidskoningin die meedoet aan rolschaatsraces, zijn inmiddels achter de rug.

'Twilight' en opvolger 'New moon', die eind november in de bioscoop wordt verwacht, zijn verfilmingen van boeken van de Amerikaanse Stephenie Meyer. 'Eclipse' wordt gebaseerd op het derde boek in de reeks over een onmogelijke liefde tussen een vampier en een sterfelijk meisje. Meyer publiceerde tot nu toe vier boeken in de reeks en werkt momenteel aan nummer vijf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen