Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madison vervangt Jewel in Dancing with the Stars

Shownieuws

Holly Madison is de nieuwe deelnemer aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Het Playboy-model verving de geblesseerde zangeres Jewel.

(Novum/AP) - Holly Madison is de nieuwe deelnemer aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Hugh Hefner's ex-vriendin verving maandagavond, tijdens de start van het dansprogramma, de aan haar scheenbenen geblesseerde zangeres Jewel.

Madison trainde vijf dagen achtereen met de danspartner van de zangeres, Dmitry Chaplin. Het voormalig Playboy-model, dat vier keer op de cover stond van het blootblad, noemde haar optreden 'doodeng'. "Ik heb zeker extra trainingstijd nodig", legde de 41-jarige blondine uit. "Ik heb namelijk helemaal geen danservaring". Een andere nieuwkomer was realityster Mellisa Rycroft. De vervangster van de eveneens geblesseerde Acces Hollywood-presentatrice Nancy O'Dell had als voormalig ballerina duidelijk minder moeite met de korte voorbereiding. "De twee trainingsdagen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen", concludeerde Rycroft na afloop van haar optreden.

Sterren die zich wel gewoon hebben kunnen voorbereiden en nog steeds meedoen aan het programma zijn onder anderen Denise Richards, rapper Lil' Kim en Jackass-ster Steve-O.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen