Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mishandelde Rihanna inspireert Oprah tot show

Shownieuws

Oprah Winfrey besteedt donderdag een aflevering van haar talkshow aan huishoudelijk geweld. Ze werd hiertoe geïnspireerd door de mishandeling van Rihanna.

Oprah Winfrey besteedt donderdag een aflevering van haar talkshow aan huishoudelijk geweld. De presentatrice zegt zich hiertoe geroepen te voelen door het nieuws van de mishandeling van zangeres Rihanna door haar vriend Chris Brown. Winfrey verklaarde dat de aflevering van donderdag 'is opgedragen aan alle Rihanna's van deze wereld'.

De 19-jarige r&b-zanger Brown is aangeklaagd voor de mishandeling en bedreiging van zijn vriendin. Hij zou haar begin vorige maand tijdens een ruzie onder meer hebben geslagen en gebeten. Ook zou hij haar keel hebben dichtgeknepen, waardoor ze bijna het bewustzijn verloor. Na het incident waren de jonge artiesten even uit elkaar maar inmiddels hebben ze het naar verluidt weer bijgelegd.

Vrijdag sprak Winfrey in haar show al haar ongeloof uit dat de twee al zo snel na de mishandeling weer samen waren. Ze gaf de sterren het advies eerst 'zichzelf te helen' en dan pas hun relatie. Ook sprak ze Rihanna in de camera toe met de boodschap 'Liefde hoort geen pijn te doen'. "Als hij je eenmaal geslagen heeft, is het praktisch zeker dat hij dat nog eens zal doen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen