Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arrow krijgt geen uitstel van betaling

Shownieuws

Arrow Jazz FM en Arrow Classic Rock krijgen geen betalingsuitstel. De radiozenders hebben nog tot woensdag de tijd om de betalingsachterstand in te lossen.

Radiozenders Arrow Jazz FM en Arrow Classic Rock krijgen geen uitstel van betaling. Dat heeft de rechter in Rotterdam bepaald, meldt het Agentschap Telecom, de toezichthouder van de etherfrequenties in Nederland. Arrow heeft tot woensdag de tijd om het verschuldigde bedrag te betalen. Lukt dat niet, dan valt het doek definitief voor de zenders.

Arrow kampt met een betalingsachterstand van bijna negen miljoen euro. Via een kort geding poogde Ad Ossendrijver, de eigenaar van de Arrow-zenders, meer tijd af te dwingen voor het voldoen van de achterstallige betalingen.

Het Agentschap Telecom is tevreden met de uitspraak van de rechter. "Het betekent dat we zorgvuldig en weloverwogen hebben gehandeld", concludeert directeur Marita Schreur van de overheidsorganisatie.

Ossendrijver wil dinsdag pas reageren op de beslissing van de rechter. De Rotterdamse rechtbank treedt dan officieel naar buiten met de uitspraak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen