Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Tom Hanks in film met Meryl Streep

Shownieuws

Rita Wilson, de vrouw van Tom Hanks, speelt een rol in de nieuwste film van Nancy Meyers. De hoofdrollen zijn voor Meryl Streep, Steve Martin en Alec Baldwin.

Rita Wilson, de vrouw van Tom Hanks, is toegevoegd aan de cast van de nieuwste film van regisseuse Nancy Meyers. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. Eerder was al bekendgemaakt dat Meryl Streep, Steve Martin en Alec Baldwin de hoofdrollen spelen in de film over twee mannen die strijden om een vrouw.

In de nog titelloze film, die uitkomt bij Universal Pictures, is Wilson te zien als de beste vriendin van Streep. De 52-jarige actrice speelde eerder rolletjes in onder meer 'Now and then', 'Sleepless in Seattle' en 'Raise your voice'. Ook produceerde ze films als 'My big fat Greek wedding' en 'Mamma mia'.

Nancy Meyers regisseerde eerder onder meer 'The holiday' (2006), met Cameron Diaz en Kate Winslet, en 'Something's gotta give' (2003), met Jack Nicholson en Diane Keaton. Ze schreef ook de scripts voor beide films. Ook het script van de nieuwe film is van haar hand.

De film gaat naar verwachting met kerst in première in de Verenigde Staten en is vanaf 11 februari volgend jaar in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen