Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna zoekt toevlucht in muziek

Shownieuws

Rihanna is weer de studio ingedoken na de geruchtmakende mishandeling door haar vriend Chris Brown. Volgens haar producer maakt ze het naar omstandigheden goed.

Rihanna is voor het eerst de studio ingedoken sinds de geruchtmakende mishandeling waarvoor haar vriend Chris Brown verantwoordelijk zou zijn. Volgens haar producer, Adonis Shropshire, maakt ze het gezien de omstandigheden goed. Dat zei hij tegen de Amerikaanse website Hip Hollywood.

Volgens Shropshire probeert Rihanna los te komen van alle narigheid na de mishandeling van vorige maand door zich op haar muziek te storten. "Natuurlijk denkt ze nog terug aan het gebeurde, maar ze probeert het achter zich te laten."

De muziek die de 21-jarige zangeres momenteel opneemt verschilt niet veel van haar bestaande stijl, zegt Shropshire. Wel voorspelt de Grammy-winnende producer dat het haar eerdere werk zal overtreffen. De rechtszaak tegen de 19-jarige Brown, die is aangeklaagd wegens mishandeling en bedreiging, gaat op 6 april van start. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij een maximale celstraf van vier jaar en acht maanden krijgen. Rihanna liet dit weekeinde weten dat ze bereid is een getuigenis tegen hem af te leggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen