Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw dringt ziekenhuiskamer Jade Goody binnen

Shownieuws

Jade Goody is zondag opgeschrikt door een vrouw met een hamer die haar ziekenhuiskamer was binnengedrongen. De vrouw is na verhoor weer vrijgelaten.

Jade Goody is zondag opgeschrikt door een vrouw met een hamer die haar ziekenhuiskamer was binnengedrongen. Dat meldt de Britse boulevardkrant The Sun maandag. De 27-jarige Britse realityster, die is opgenomen in een ziekenhuis in Londen, lijdt aan kanker en heeft naar verwachting nog slechts enkele dagen te leven.

Volgens haar woordvoerder Max Clifford schrok Goody zich kapot toen ze wakker werd van een wildvreemde vrouw die naast haar bed aan het zingen en bidden was. "Ze riep meteen om een zuster en toen deze kwam rende de vrouw weg." De vrouw, die volgens The Sun een 41-jarige Française is, werd daarop gepakt door de beveiliging van het ziekenhuis.

De politie bevestigde naar het Londense ziekenhuis te zijn geroepen, waar een vrouw werd vastgehouden door de bewaking nadat ze ongevraagd de kamer van een patiënte was binnengegaan. Ze zou hebben gezwaaid met een hamer, maar deze niet hebben gebruikt. Na verhoor liet de politie de vrouw weer gaan. Ze wordt niet vervolgd.

Over de motieven van de vrouw en de reden dat ze niet wordt vervolgd zijn geen uitspraken gedaan. Wel vertelde woordvoerder Clifford dat de beveiliging rondom zijn zieke cliënte is opgeschroefd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen