Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brigitte Nijman in thrillermusical

Shownieuws

Brigitte Nijman speelt in de thrillermusical 'No way to treat a lady'. De productie is van 8 tot en met 18 april te zien in het Amsterdamse theater M-Lab.

Brigitte Nijman heeft een rol te pakken in de Nederlandse bewerking van de thrillermusical 'No way to treat a lady'. De blonde musicalster speelt de rol van de chique, maar koele Lara. Ook Remko Vrijdag, Wim van den Driescche en Frédérique Sluyterman van Loo spelen in de musical, die van 8 tot en met 18 april te zien is in het Amsterdamse theater M-Lab.

De voorstelling, die wordt geregisseerd door Daniël Cohen, gaat over een gefrustreerde toneelacteur die jarenlang onder de plak heeft gezeten van zijn dominante moeder, die ooit een gevierde theaterster was. Ook na haar dood lukt het hem niet om haar invloed van zich af te schudden. Geobsedeerd door het idee om de voorpagina van de krant te halen, begint hij aan een serie wurgmoorden op vrouwen van middelbare leeftijd. Het verhaal is gebaseerd is op de gelijknamige roman van de Amerikaanse schrijver William Goldman.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen