Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rol voor Ashlee Simpson in Melrose Place

Shownieuws

Ashlee Simpson krijgt een hoofdrol in de remake van de jaren negentig-serie Melrose Place. De serie wordt in het najaar op de buis verwacht in Amerika.

Ashlee Simpson krijgt een hoofdrol in de remake van de jaren negentig-serie Melrose Place. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter. De 24-jarige zangeres, die doorbrak als actrice met haar rol in de serie 7th Heaven, kruipt in de huid van Violet Foster, een plattelandsmeisje met een geheim dat net in Los Angeles is komen wonen.

De opnamen van de serie beginnen in mei, waarna zij in het najaar op de buis wordt verwacht bij de Amerikaanse televisiezender CW. Verschillende acteurs die een rol speelden in de oude serie, over de bewoners van een appartementencomplex in Los Angeles, hebben aangegeven hun oude rol weer te willen oppakken in de remake. Onder hen zijn Heather Locklear (Amanda), Lisa Rinna (Taylor), Josie Bisset (Jane) en Grant Show (Jake).

Vorig jaar blies CW de tienerserie Beverly Hills 90210 nieuw leven in. De remake van de serie over het leven van een groepje rijkeluiskinderen in Beverly Hills bleek een groot succes. In Nederland wordt de serie uitgezonden door Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen