Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zeg 'ns Aaa scoort goed bij rentree

Shownieuws

Ruim twee miljoen mensen hebben zaterdagavond gekeken naar de eerste aflevering van Zeg 'ns Aaa in zestien jaar. Daarmee was het het best bekeken programma.

Ruim twee miljoen mensen hebben zaterdagavond gekeken naar de eerste aflevering van Zeg 'ns Aaa in zestien jaar tijd. Daarmee was de rentree van de comedy het best bekeken programma van de avond, laat de Stichting Kijk Onderzoek weten.

Volgens RTL-programmadirecteur Erland Galjaard bewijzen de cijfers dat de comeback van Mien Dobbelsteen en de anderen geslaagd is. "Ze zijn terug en zijn erin geslaagd om tevens een nieuw en jong publiek te boeien."

In de nieuwe afleveringen is Carry Tefsen teruggekeerd als doktersassistente Mien Dobbelsteen. Ook oudgedienden Hans Cornelissen en Kiki Classen zijn opnieuw te zien als Gert-Jan van der Ploeg en zijn vriendin Wiep.

Miljoenen mensen keken tussen 1980 tot 1993 naar de serie, die toen nog door de Vara werd uitgezonden. In 1993 viel na 212 afleveringen het doek. Vier jaar geleden keerde Zeg 'ns Aaa terug als toneelstuk en in 2007 volgde een tweede theaterversie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen