Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Audities America's Next Top Model hervat

Shownieuws

De audities van het televisieprogramma America's Next Top Model gaan gewoon door. Zaterdag liep een auditieronde in New York compleet uit de hand.

(Novum/AP) - De audities van America's Next Top Model gaan gewoon door. Dat heeft Tyra Banks, de presentatrice van het modellenprogramma, laten weten.

Zaterdag liep een auditieronde voor het dertiende seizoen van het programma nog compleet uit de hand. Buiten een hotel in New York, waar de auditie plaatsvond, braken gevechten uit en drukten de potentiële modellen elkaar plat. Zes mensen raakten gewond en drie werden gearresteerd.

De politie wijt de opschudding aan herhaaldelijke duw- en trekpartijen, die ontstonden toen de menigte aanzwol tot enkele duizenden. De organisatoren waren hier duidelijk niet op voorbereid.

In Nederland wordt de serie uitgezonden door RTL 5. Nederland loopt meerdere seizoenen achter, dus het duurt nog een tijdje voor het dertiende seizoen hier te zien is. Of er beelden worden gebruikt van de uit de hand gelopen voorronde is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen