Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechter trekt arrestatiebevel tegen Lohan in

Shownieuws

Een rechter heeft het arrestatiebevel tegen Lindsay Lohan ingetrokken. Ze moet wel de documentatie over het alcoholprogramma dat ze volgt op orde brengen.

Het arrestatiebevel tegen Lindsay Lohan is maandag ingetrokken. Volgens de rechter is gebleken dat de 22-jarige actrice tot nu toe heeft voldaan aan de voorwaarden van haar proeftijd. Ze moet alleen de documentatie over het door haar gevolgde voorlichtingsprogramma over alcoholgebruik op orde brengen om te voorkomen dat opnieuw problemen ontstaan.

Het arrestatiebevel tegen Lohan werd vrijdag uitgevaardigd, omdat er twijfels waren gerezen over de vraag of ze zich wel hield aan de voorwaarden van haar proeftijd. Haar advocaat zei dat het om een misverstand ging, dat zou zijn ontstaan toen de actrice van behandelingsprogramma wisselde. "Het was heel veel gedoe om niets", vatte haar advocaat samen.

De actrice werd in 2007 aangeklaagd voor verschillende zaken na twee arrestaties die te maken hadden met cocaïnegebruik, rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag. Ze verbleef daarvoor 84 minuten in de cel. Ze kreeg uiteindelijk een proeftijd van drie jaar. Ook moest ze een anderhalf jaar durend programma over alcoholgebruik volgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen