Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goede start voor 'Confessions of a shopaholic'

Shownieuws

'Confessions of a shopaholic' staat in zijn eerste week bovenaan in de Nederlandse box office. De film bracht tot nu toe bijna een half miljoen euro op.

(Novum/AP) - 'Confessions of a shopaholic' doet het goed in de Nederlandse bioscopen. In zijn eerste week prijkt de film, over een aan merkkleding verslaafde en daardoor met schulden kampende vrouw, bovenaan de box office. Bijna een half miljoen euro leverde de rolprent van regisseur Paul John Hogan op.

'Watchmen' doet het beduidend minder. De film zakte van de eerste naar de vierde positie. Achtvoudig Oscarwinnaar 'Slumdog millionaire' klimt daarentegen een plaats en staat nu op de tweede plek.

In de Verenigde Staten trekt de Disney-productie 'Race to witch mountain' volle zalen. De sciencefictionfilm stootte met een omzet van bijna achttien miljoen euro de stripboekverfilming 'Watchmen' van de hoogste trede. 'Watchmen' bracht vorige week nog bijna veertig miljoen euro op, het beste openingsresultaat van dit jaar tot nu toe. In de tweede week haalde de film een opbrengst van bijna dertien miljoen euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen