Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wende Snijders verruilt theater voor poppodia

Shownieuws

Wende Snijders start in het najaar met 'No 9': geen theatertour, maar tien optredens op poppodia in Nederland. De start is op 5 november in Amsterdam.

Wende Snijders begint in het najaar niet met een nieuwe theatertour, maar geeft optredens op tien grote poppodia in Nederland. De officiële start van de 'No.9' tour vindt plaats op 5 november in Paradiso in Amsterdam. Snijders eindigt haar concertreeks in het Patronaat in Haarlem op 28 november.

De titel van haar poptour is geïnspireerd op het lied 'Number 9' van The Beatles. De legendarische popgroep uit Liverpool staat volgens de zangeres voor ambachtelijkheid. Daarnaast is de muziek volgens haar gezegend met een ijzersterke melodie.

De 30-jarige Snijders zingt deze keer geen bekende Franse chansons, maar nieuwe composities en teksten die ze schreef in samenwerking met Kit Marquis. De nieuwe liedjes zingt ze met een band. Ook leerde ze speciaal voor deze tour gitaar spelen.

De show bevat verschillende stijlen zoals dance, pop, blues en rock. De liedjes uit de tour verschijnen in het najaar ook op cd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen