Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna overweegt nieuwe adoptie

Shownieuws

Madonna denkt erover om een tweede kind uit het Afrikaanse Malawi te adopteren. De superster nam in 2006 de toen dertien maanden oude David Banda uit aan.

Madonna denkt erover om nog een kind uit Malawi te adopteren. Dat meldt het Britse persbureau Reuters maandag.

De 50-jarige superster adopteerde in 2006 al de toen dertien maanden oude David Banda uit het Afrikaanse land. Dit leidde tot fikse kritiek omdat de Malawiaanse overheid volgens critici de regelgeving omzeilde. In het land is het adopteren van Malawiaanse kinderen door niet-Malawianen bij wet verboden.

Ondanks de opschudding neemt Madonna de adoptie van een tweede kind alsnog in overweging. "Veel mensen, en dan vooral onze Malawiaanse vrienden, zeggen dat David een Malawiaanse broer of zus nodig heeft", legt ze uit aan de krant Malawian Nation. De zangeres zet de plannen echter alleen door als ze zich voldoende gesteund voelt door de regering en de bevolking van het land.

Vorig jaar scheidde Madonna van filmregisseur Guy Ritchie. Volgens de zangeres hebben de twee in goede harmonie een voogdijregeling voor hun zoontjes Rocco en David getroffen. De Queen of Pop had al een dochter: Lourdes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen