Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tyra Banks bezorgd over chaotisch verlopen auditie

Shownieuws

Tyra Banks is 'bezorgd' over de uit de hand gelopen auditie van het door haar gepresenteerde televisieprogramma America's Next Top Model. Dat meldt CNN maandag.

Tyra Banks is 'bezorgd' over de uit de hand gelopen auditie van het door haar gepresenteerde televisieprogramma America's Next Top Model. Dat laat ze in een verklaring weten, meldt CNN maandag.

De auditieronde voor het dertiende seizoen van het modellenprogramma, die zaterdag werd gehouden in een hotel in New York, ontaarde in complete chaos. In de hysterie braken gevechten uit en werden aspirant deelnemers platgedrukt, zo weet de krant New York Times. Zes mensen raakten gewond en drie werden gearresteerd.

Wat de precieze oorzaak is, is ook voor Banks nog steeds 'onduidelijk'. Wel laat ze weten er alles aan te doen om de politie te helpen bij het onderzoek.

In Nederland wordt de serie uitgezonden door RTL 5. Nederland loopt meerdere seizoenen achter dus het duurt nog een tijdje voor het dertiende seizoen hier te zien is. Of er beelden worden gebruikt van de uit de hand gelopen voorronde is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen