Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yvonne van Gennip krijgt televisieprogramma

Shownieuws

Yvonne van Gennip krijgt vanaf 24 april een programma bij Omroep Max. In Sport in Holland begeleidt zij acht mensen die worden gemotiveerd om te gaan sporten.

Yvonne van Gennip krijgt een eigen tv-programma bij Omroep Max met de titel Sport in Holland. De drievoudig Olympisch schaatskampioene begeleidt hierin acht 'bankhangers' die worden gemotiveerd om weer iets aan sport te gaan doen. De eerste uitzending is 24 april.

De deelnemers worden in acht afleveringen uitgedaagd om acht verschillende sporten uit te proberen. In aflevering negen en tien kiezen de deelnemers de sport die zij het leukst vinden. Vervolgens gaan ze onder begeleiding van mental coach Van Gennip trainen om mee te doen aan een evenement.

De 44-jarige oud-schaatsster is enthousiast over het programma. "Ik heb natuurlijk ook jaren veel gesport, maar eerlijk gezegd doe ik nu veel te weinig", vertelt ze. "Ik behoor dus ook zeker tot de doelgroep, bankhangend Nederland.''

Sport in Holland is een initiatief van Sportservice Noord-Holland en wordt ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, provinciale sportraden en de provincie Noord-Holland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen