Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bollywoodster bezoekt stervende Big Brother rivaal

Shownieuws

De Indiase actrice Shilpa Shetty wil de ongeneeslijke zieke Jade Goody opzoeken. Ze kennen elkaar door deelname aan het Britse Celebrity Big Brother.

(Novum/AP) - De Indiase actrice Shilpa Shetty wil de ongeneeslijk zieke realityster Jade Goody opzoeken. De woordvoerder van de uit Britse versies van Big Brother bekende Goody weet niet of dat gaat lukken. Shetty komt pas volgende week aan in Engeland en Goody haalt mogelijk het eind van deze week niet meer.

Shetty en Goody kennen elkaar uit het Britse televisieprogramma Celebrity Big Brother. De twee kregen het in het programma aan de stok, nadat Goody racistische opmerkingen over de Bollywoodster Shetty maakte.

De uitspraken van Goody zorgde voor commotie in Engeland. Toch legden Goody en de latere winnares van het programma Shetty de ruzie bij. Sindsdien hebben ze telefonisch contact. In een poging de zaak helemaal recht te zetten deed Goody mee aan de Indiase versie van Big Brother. Daar werd vastgesteld dat ze kanker heeft in haar darmen en lever.

Goody heeft naar verwachting nog maar zeer kort te leven. Volgens haar woordvoerder verblijft ze thuis in het Britse Essex, bijgestaan door haar moeder en haar man.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen