Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild treedt op met Het Goede Doel

Shownieuws

Ruud de Wild zingt op 11 april in Ahoy een nummer met Henk Westbroek en Henk Temming. Dat maakte de presentator maandag bekend in zijn radioshow op Q-Music.

Ruud de Wild zingt op 11 april in Ahoy een nummer met Henk Westbroek en Henk Temming tijdens een drie uur durend concert van popgroep Het Goede Doel. Dat maakte de presentator maandag bekend in zijn radioshow op Q-Music. De Wild zei tijdens de uitzending tegen Westbroek dat hij iedere vorm van gene al voorbij is en daarom de uitdaging graag aangaat.

De 57-jarige Westbroek grapte dat De Wild het missende ingrediënt was. "We zoeken nog naar een sprankelende persoonlijkheid om een duet, eigenlijk een trieët, met ons te doen want we missen de slagroom op de taart", riep de zanger lachend in de radioshow. "We gaan een passend duet met z'n drieën uitzoeken. Het wordt één groot feest."

Westbroek en Temming zingen met hun band niet alleen eigen hits als 'België', 'Vriendschap' en 'Nooduitgang', maar worden ook bijgestaan door een groot aantal bekende collega-artiesten. Tim Akkerman van Di-rect, Frank Boeijen, George Kooijmans van de Golden Earring en Alderliefste hebben toegezegd mee te zingen op de avond. Westbroek en Temming treden ook op met Herman van Veen en Spinvis. "Dat wordt heel bijzonder, want dat wordt een videoduet. De heren kunnen niet live aanwezig zijn", legde Westbroek uit.

De popgroep bracht vorig jaar via de website van het bedrijf IT-Staffing het album 'Gekkenwerk' uit. Deze organisatie geeft financiële steun aan Afrikaanse scholieren. De opbrengsten van het concert op 11 april gaan ook volledig naar dit goede doel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen