Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Relatie Madonna met toyboy is nep'

Shownieuws

De relatie tussen Madonna en het 22-jarige model Jesus Luz is een stunt. Volgens bronnen probeert de zangeres alleen maar publiciteit te krijgen voor haar toer.

De relatie van Madonna en het model Jesus Luz is een goedkope publiciteitsstunt. De zangeres zou de relatie met de 22-jarige Braziliaan hebben aangeknoopt om publiciteit te genereren voor haar aanstaande tournee. Dat zeggen ingewijden in de Britse krant Daily Mirror.

Volgens de bronnen is de stunt 'typerend' voor Madonna. Toch spreken ze van een win-winsituatie. "Naast de publiciteit die Madonna genereert, krijgt ook Jesus's bekendheid een flinke boost." De carrière van Luz zou dankzij de geruchten over een romance met de wereldster in een stroomversnelling terecht zijn gekomen. Naar verluidt paradeert de toyboy niet voor minder dan een ton over de catwalk. Madonna en Luz onmoetten elkaar tijdens een fotoshoot voor het Amerikaanse magazine W. Op de licht erotische getinte foto's zijn de twee onder meer zoenend te zien. Na de shoot hielden de twee contact en vroeg Madonna de piepjonge adonis haar te vergezellen tijdens haar 'Sticky & sweet'-tournee door Zuid-Amerika.

Onlangs nam de 'Like a virgin'-zangeres het model nog mee naar een kabbalah-centrum in New York. Volgens één van de bronnen is ook dit een weldoordachte 'meesterzet', aangezien Madonna al haar geliefden aan het geloof introduceert. "Ze houdt er nou eenmaal van om in het middelpunt van de belangstelling te staan", vervolgt de bron. "Zelfs na al die jaren kan ze daar geen genoeg van krijgen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen