Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Katy Perry en Benji Madden Valentijnskoppel'

Shownieuws

Benji Madden en Katy Perry hebben een romantische Valentijnsnacht beleefd in Las Vegas. De twee zouden hun handen niet van elkaar af hebben kunnen houden.

Katy Perry en Benji Madden hebben een romantische Valentijnsnacht beleefd in Las Vegas. De twee konden volgens het Amerikaanse tijdschrift People hun handen niet van elkaar afhouden.

Perry, die op de vroege avond nog zei te 'walgen' van Valentijnsdag, leek daar diezelfde nacht alweer op terug te komen. Ook Paris Hilton's ex Benji Madden leek getroffen door Cupido's pijlen.

Na een Valentijnsshow van Perry vertrokken Perry (24) en Madden (29) naar een nachtclub. Daar zou het kersverse Valentijnskoppel de nacht knuffelend hebben doorgebracht. Volgens een feestganger was er duidelijk 'chemie' tussen de twee.

Perry vertelde vorige maand nog aan People dat ze het niet gemakkelijk had sinds haar breuk met Travis McCoy. De frontman van de band Gym Class Heroes en de 'I kissed a girl'-zangeres zetten tijdens oud en nieuw een punt achter hun relatie. Wel stelde de zangeres toen al niet bij de pakken neer te gaan zitten en door te gaan met haar leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen