Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Killers-voorman gestopt met drinken

Shownieuws

Brandon Flowers, de zanger van The Killers, is gestopt met drinken. Hij raakte sinds de geboorte van zijn zoon Ammon anderhalf jaar geleden geen drank meer aan.

Brandon Flowers, de zanger van de Amerikaanse rockband The Killers, is gestopt met drinken na de geboorte van zijn zoon Ammon anderhalf jaar geleden. Dat onthulde de rocker in een interview met de Britse krant Daily Mirror.

De 27-jarige Flowers is al zijn hele leven lid van de Mormoonse kerk, die het gebruik van alcohol verbiedt. "Het was zeker in strijd met het geloof waarmee ik ben opgevoed en dat ik ook aan mijn kinderen wil meegeven. Ik mis het ook geen moment, vooral niet als ik denk aan de pijn die het me opleverde." Ook zijn gezondheid was een reden om met drinken te stoppen, zegt Flowers. "Ik ben hartstikke gezond nu."

Flowers richtte in 2002 The Killers op met Ronnie Vannucci Jr., Dave Keuning en Mark Stoermer. De band uit Las Vegas, wiens vierde studioalbum 'Day and age' in november uitkwam, is bekend van nummers als 'Somebody told me' en 'Human'. The Killers spelen dit voorjaar twee keer in Nederland: op 12 maart in de Amsterdamse Heineken Music Hall en op 30 mei op Pinkpop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen