Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Timberlake verkozen tot meest stijlvolle man

Shownieuws

Justin Timberlake is door het modeblad GQ verkozen tot de meest stijlvolle man in Amerika. Het blad roemde de 28-jarige zanger om zijn gewaagde kledingkeuzes.

Justin Timberlake is door het modeblad GQ verkozen tot de meest stijlvolle man van de Verenigde Staten. Het blad roemde de zanger om zijn gewaagde kledingkeuze, zoals zijn hoeden, driedelige pakken en smalle stropdassen.

De 28-jarige Timberlake geeft naar eigen zeggen de voorkeur aan eenvoudige kleding. Het ergert de zanger als het bij de hele outfit om een hoed draait. Ook draagt hij nooit een ruitvormige trui als hij naar de golfbaan gaat.

Timberlake, die een aantal jaar geleden een eigen kledinglijn op de markt bracht onder de naam William Rast, beschouwt het Britse topmodel Kate Moss als een stijlicoon. "Als ze een ton aantrekt, vat het publiek het nog als een statement op."

In maart komt het Amerikaanse modeblad met een toptien van meest stijlvolle mannen. Op de lijst prijken onder anderen de namen van Kanye West, T.I., Jason Schwartzman en fotograaf Alexi Lubomirski.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen