Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Brown heeft spijt van mishandeling

Shownieuws

Chris Brown heeft zijn spijt betuigd over de mishandeling van vriendin Rihanna waar hij van verdacht wordt. Hij bracht een officiële verklaring naar buiten.

(Novum/AP) - Chris Brown heeft in een officiële verklaring spijt betuigd over de mishandeling van zijn vriendin Rihanna. "Ik heb hulp gezocht bij mijn pastoor, mijn moeder en andere geliefden en ik ben vastbesloten om, met Gods hulp, een betere persoon te worden", stelt de 19-jarige r&b-zanger.

Brown gaf zichzelf ruim een week geleden aan bij de politie toen bleek dat hij werd gezocht in verband met een incident op straat in Los Angeles waarbij een vrouw was mishandeld. Politiebronnen bevestigden enkele dagen later de geruchten dat het om Rihanna zou gaan, met wie Brown ongeveer een jaar een relatie had. Inmiddels is het stel volgens de vader van Rihanna uit elkaar.

Volgens Brown klopt er weinig van de verhalen die in de pers zijn verschenen. Hij lichtte echter niet welke informatie onjuist is. De artiest werd vrijgelaten na betaling van een borgsom van bijna 39 duizend euro. Hij moet zich op 5 maart voor de rechter verantwoorden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen