Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veel inschrijvingen op kaarten Michael Jackson

Shownieuws

Tot nu toe hebben 350.000 mensen zich ingeschreven voor kaarten voor een van de optredens van Michael Jackson. Veel mensen lijken buiten de boot te vallen.

Tot nu toe hebben zo'n 350 duizend mensen zich via internet ingeschreven voor kaarten voor een van de optredens die Michael Jackson deze zomer geeft in Londen. Dat meldt het Britse Sky News, dat Jacksons concertpromotor citeert.

De King of Pop maakte donderdag bekend dat hij in juli tien concerten geeft in de O2 Arena, waar twintigduizend mensen in kunnen. Dat betekent dat veel inschrijvers buiten de boot lijken te vallen. Mensen die zich hebben opgegeven, kunnen dinsdag een e-mail krijgen met een code. Daarmee kunnen ze vanaf vrijdagochtend inloggen op een website om een ticket te kopen. De kaartjes kosten 50 tot 75 pond.

Hoewel de 50-jarige Jackson donderdag zei dat de tien concerten in Londen zijn laatste optredens in de Britse hoofdstad zijn, wordt niet uitgesloten dat later meer concerten in de O2 Arena worden aangekondigd. Mogelijk ook worden de Londense concerten, die hem tientallen miljoenen euro's moeten opleveren, gevolgd door een nog veel lucratievere wereldtournee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen