Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duet Brown en Rihanna blijkt al oud

Shownieuws

Het duet dat Rihanna en Chris Brown hebben opgenomen, dateert van voor de mishandeling van de eerste door de laatste. Dat meldde de producer van het nummer.

Het duet dat Rihanna en Chris Brown hebben opgenomen, dateert van voor de geruchtmakende mishandeling van de eerste door de laatste. Dat heeft de producer van het nummer, Polow Da Don, laten weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Deze week berichtten verschillende entertainmentwebsites over het duet, daarbij anonieme bronnen citerend. Gemeld werd dat het lied over relatieperikelen was opgenomen nadat Brown was opgepakt voor de mishandeling van Rihanna: een ideetje van de producer om wat echte emoties in het nummer te krijgen.

De woordvoerder van Da Don zegt dat hier niets van waar is. "Het duet was lang voor het incident opgenomen."

De producer, die samenwerkte met onder anderen Usher en Fergie, liet verder weten dat zijn hart uitgaat naar Rihanna en Brown voor wat er is gebeurd. "Het zijn alle twee geweldige artiesten om mee samen te werken, en ik wens ze het beste."

Het Amerikaanse tijdschrift People meldt op basis van een anonieme bron dat de opnamen van het duet in de zomer van vorig jaar plaatsvonden, en dat het nooit de bedoeling was het uit te brengen. Het bewuste nummer was volgens deze bron het nummer 'Bad girl' van de Pussycat Dolls, en de vocalen van Brown en Rihanna moesten voor de meidengroep als richtlijn dienen.

Vorig jaar namen Brown en Rihanna overigens wel een voor release bedoeld duet op, 'Stronger', dat echter nooit is uitgebracht.

De mishandeling van Rihanna vond ruim een maand geleden plaats. Op 6 april gaat het proces tegen de 19-jarige r&b-zanger van start. Hij riskeert een maximale straf van vier jaar en acht maanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen