Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan moet zich bij politie melden

Shownieuws

Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Lindsay Lohan. Mogelijk heeft ze zich niet gehouden aan de voorwaarden van een in 2007 opgelegde proeftijd.

Lindsay Lohan moet zich melden bij de politie in Beverly Hills. Er is vrijdag een arrestatiebevel tegen de 22-jarige actrice uitgevaardigd, mogelijk omdat ze zich niet heeft gehouden aan de voorwaarden van een eerder opgelegde proeftijd.

In 2007 werd Lohan aangeklaagd voor verschillende zaken na twee arrestaties die te maken hadden met cocaïnegebruik, rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag. Ze zat dat jaar ook anderhalf uur in de cel. Na een deal met justitie kreeg ze een proeftijd van drie jaar. Ook werd bepaald dat ze een anderhalf jaar durend programma over alcoholgebruik moest volgen.

Het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly citeerde een door de politie uitgegeven verklaring. Daarin wordt bevestigd dat het door de rechter uitgevaardigde arrestatiebevel te maken heeft met haar arrestatie in mei 2007 voor rijden onder invloed en doorrijden na een ongeluk, maar verdere details werden niet gegeven. "We hopen dat mevrouw Lohan zich meldt, zodat we deze kwestie snel kunnen oplossen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen