Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jack Spijkerman en Maurice de Hond mogelijk tv-duo

Shownieuws

Jack Spijkerman keert mogelijk terug op tv in een nieuwe spelshow met Maurice de Hond. De presentator en opiniepeiler hebben afgelopen week een pilot opgenomen.

Jack Spijkerman keert mogelijk terug op de buis in een nieuwe spelshow met Maurice de Hond. De presentator en opiniepeiler hebben afgelopen week een pilot opgenomen van het nieuwe televisieprogramma, meldt het weblog zappen.blog.nl.

Het programma heeft de werktitel 'Ik weet wat Nederland vindt' en wordt door Spijkerman gepresenteerd. Maurice de Hond maakt analyses aan de hand van stellingen en stemmingen.

Het programma is volgens het weblog nog niet aan een zender of omroep verkocht, dus het is nog niet zeker of het op televisie komt.

In december werd Spijkerman nog geopereerd aan een klaplong. Toen hij in 2005 als bekend Vara-gezicht een contract tekende bij Talpa, de inmiddels opgedoekte zender van John de Mol, kreeg hij de wind van voren. Met het Vara-programma Kopspijkers scoorde hij tijdens de hoogtijdagen drie miljoen kijkers. Met Koppensnellers op Talpa bleef de teller steken op gemiddeld 350 duizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen