Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Rihanna en Chris Brown uit elkaar'

Shownieuws

Rihanna en r&b-zanger Chris Brown zijn uit elkaar. Dat bevestigt de vader van Rihanna zondag in de Britse krant The Sun. Brown zou Rihanna hebben mishandeld.

Rihanna en r&b-zanger Chris Brown zijn uit elkaar. Dat bevestigt de vader van Rihanna zondag in de Britse krant The Sun. Volgens hem heeft zijn dochter wat blauwe plekken overgehouden aan haar handgemeen met Brown, vorige week zaterdag. "Het komt goed met haar. Denk ik."

Het koppel zou na een feestje in Los Angeles ruzie hebben gekregen in de auto. Brown zou de auto langs de weg hebben gezet waarna de ruzie op straat verder ging en escaleerde. De gewaarschuwde politie trof de 20-jarige Rihanna aan met blauwe plekken en schrammen, Brown was verdwenen. Een dag later meldde de 19-jarige Brown zich bij de politie, waarna hij na betaling van een borgsom weer mocht gaan.

Rihanna is niet meer in het openbaar gezien. Volgens vader Ronald zal ze spoedig publiekelijk over het voorval praten. "Ik hoop dat ze opkomt voor vrouwen over de hele wereld", zo zegt hij in de krant. Hij is blij dat de relatie voorbij is. "Ze wil niet meer met Chris praten. Ze is erg moedig en zegt dat ze snel weer gaat optreden."

De vader van Chris Brown zei eerder deze week in het Amerikaanse tijdschrift People dat zijn zoon heel veel spijt heeft van wat er is gebeurd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen