Kies je favoriete radiostation

Dossiers

MC Hammer aangeklaagd door uitgever

Shownieuws

MC Hammer is aangeklaagd door een New Yorkse uitgever. Die wil het voorschot terug dat hij kreeg voor een nooit verschenen boek over vaderschap.

(Novum/AP) - MC Hammer is aangeklaagd door een New Yorkse uitgever. Die wil de ruim zestigduizend dollar (ruim veertigduizend euro) terug die hem betaald zou zijn als voorschot op een boek over vaderschap dat de 46-jarige rapper had zullen schrijven.

Het boek, 'Enemies of the father: messages from the heart on being a family man', is nooit verschenen. Uitgever Simon & Schuster zegt nooit een manuscript te hebben ontvangen van het werk, dat gepubliceerd had moeten worden in 2003. Een jaar eerder had Stanley Kirk Burrell, zoals de echte naam van Hammer luidt, volgens de uitgever een contract getekend waarin hij beloofde het boek te zullen schrijven en het voorschot werd afgesproken.

Onlangs werd bekend dat Hammer en zijn gezin een eigen realityshow op de Amerikaanse televisie krijgen. In Hammertime is hij te zien als zakenman, computernerd en trotse vader.

De rapper scoorde begin jaren negentig hits met nummers als 'U can't touch this' en 'Too legit to quit'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen