Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lauren Conrad kijkt uit naar cameravrij leven

Shownieuws

Lauren Conrad kijkt uit naar een leven zonder camera's om haar heen. Vrijdag werd bekend dat de 23-jarige blondine stopt met haar realityserie The Hills.

Lauren Conrad kijkt uit naar een leven zonder camera's om haar heen. Dat vertelt de realityster in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Vrijdag werd bekend dat de 23-jarige blondine stopt met The Hills, de MTV-serie waarin haar leven centraal staat. "Ik kijk ernaar uit om weer terug te gaan naar het hebben van slechts één leven, want soms haalde ik mijn echte ik en mijn personage voor de camera's door elkaar."

Het lijkt Conrad heerlijk om weer helemaal zelf beslissingen te nemen. "Ik heb vijf jaar lang mijn beslissingen laten leiden door de show. Mensen met wie ik uitging moesten gefilmd willen worden, de omgeving waar ik werkte moest toestemming geven voor opnamen en de plekken waar ik woonde moesten voorzien zijn van setlichten", verzucht ze.

Ze vertelt dat er momenten zijn geweest dat ze het niet meer zag zitten om continu gefilmd te worden. "Er zijn bepaalde scènes -extra scènes die waarschijnlijk nooit worden uitgezonden- waarin ik overstuur raak en mijn zender verwijder, verklaar dat ik er klaar mee ben en mezelf opsluit in een kamer", onthult ze.

Conrad wordt al sinds ze op de middelbare school zat gevolgd door MTV. In 2004 begon het voor de serie Laguna Beach, over een groepje jongeren in deze badplaats in Californië. Twee jaar later vertrok Lauren naar Los Angeles, waar ze ging werken bij het modeblad Teen Vogue. Dit resulteerde in de spin-off The Hills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen