Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling veroorzaakt chaos in Beverly Hills

Shownieuws

Tori Spelling heeft maandag voor chaos gezorgd in het hart van Beverly Hills. De actrice maakte er opnamen voor 90210, de spin-off van Beverly Hills 90210.

(Novum/AP) - Tori Spelling heeft maandag voor een verkeerschaos gezorgd in het hart van Beverly Hills. De actrice maakte in de chique gemeente samen met Jennie Garth opnamen voor 90210, de spin-off van Beverly Hills 90210. Fotografen kwamen in drommen af op de opnamen, waarvoor Spelling en Garth in een Rolls Royce cabriolet moesten rondrijden door Beverly Hills. Het was de eerste keer dat er voor de serie op locatie opnamen werden gemaakt.

Spelling maakt in meerdere afleveringen van het tweede seizoen van 90210 haar opwachting. Ze herneemt haar rol als de naïeve rijkeluisdochter Donna Martin uit voorganger Beverly Hills 90210, die door haar inmiddels overleden vader Aaron Spelling werd bedacht.

De 35-jarige Spelling zou aanvankelijk al bij de aanvang van de spin-off van 90210 van de partij zijn, maar kwam daarop terug. Het gerucht gaat dat ze het niet eens was geworden over haar salaris en dat ze op voet van oorlog verkeerde met ex-collega Shannen Doherty. Doherty maakte eerder al haar rentree in de serie als Brenda Walsh.

Naast Spelling, Garth en Doherty is ook Joe E. Tata te zien in de serie over het wel en wee van een groepje verwende tieners in Beverly Hills. Hij speelt, net als in de originele serie uit de jaren negentig, restauranteigenaar Nat. Jason Priestley, die Brandon Walsh speelde, keert niet terug voor de camera's, maar regisseerde wel een aflevering van de spin-off.

In Nederland is het eerste seizoen van 90210 wekelijks te zien op Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen