Kies je favoriete radiostation

Dossiers

2 Unlimited geeft reünieconcert

Shownieuws

Ray Slijngaard en Anita Doth gaan weer samen het podium op. 2 Unlimited treedt op 11 april op tijdens 'I love the 90's - the party' in het Belgische Hasselt.

Ray Slijngaard en Anita Doth gaan weer samen het podium op. Het duo, dat in de jaren negentig de danceformatie 2 Unlimited vormde, treedt op 11 april gezamenlijk op tijdens 'I love the 90's - the party' in het Belgische Hasselt. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt.

Doth en Slijngaard, die dertien jaar geleden na een ruzie een punt zetten achter 2 Unlimited, hebben zin in de reünie. "We konden er echt niet meer omheen", vertelt de 37-jarige zangeres. Doth merkte dat er op internet veel werd gespeculeerd over een terugkeer van 2 Unlimited. "Dat doet ons natuurlijk veel plezier en heeft ervoor gezorgd dat het bij ons ook weer is gaan kriebelen." Slijngaard kijkt ernaar uit om er een 'geweldig feest' van te maken. "Cuz the 90's ain't back till Ray & Anita are back", vult hij zijn collega aan.

Vooralsnog is het optreden tijdens de 'I love the 90's'-party in de Ethias Arena in Hasselt het enige dat 2 Unlimited geeft. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

2 Unlimited brak in 1991 door met 'Get ready for this'. Met 'No limit' uit 1993 wist het danceduo in meer dan 35 landen de nummer 1-positie te behalen. In totaal verkocht 2 Unlimited meer dan twintig miljoen albums.

Het project en de naam 2 Unlimited waren bedacht door de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde. Twee jaar nadat Doth en Slijngaard er de brui aan gaven, probeerde het producersduo 2 Unlimited nieuw leven in te blazen met de zangeressen Romy van Ooijen en Marion van Iwaarden. Het duo had geen succes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen