Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan weer achter het stuur

Shownieuws

De zoon van worstelaar Hulk Hogan mag weer autorijden. De 18-jarige Nick Bollea heeft van de rechter toestemming gekregen om van en naar zijn werk te rijden.

De zoon van worstelaar Hulk Hogan mag voor het eerst sinds hij een ernstig verkeersongeluk veroorzaakte weer autorijden. Nick Bollea heeft van de rechter toestemming gekregen om van en naar zijn werk te rijden, zo meldt entertainmentwebsite TMZ. In mei vorig jaar werd het rijbewijs van de worstelaarszoon nog voor drie jaar ingetrokken.

De 18-jarige Nick veroorzaakte in augustus 2007 een ernstig verkeersongeluk in Florida. Zijn goede vriend John Graziano, die naast hem in de sportauto zat, liep bij het ongeluk zwaar hersenletsel op en is voor de rest van zijn leven afhankelijk van medische zorg. Nick werd in mei veroordeeld tot een celstraf van acht maanden. In oktober kwam de zoon van de worstelaar wegens goed gedrag weer op vrije voeten.

Hulk Hogan, die eigenlijk Terry Bollea heet, en zijn gezin waren vier seizoenen te zien in de realityserie Hogan Knows Best. De show kwam eind 2007 ten einde. Sinds vorig jaar is op MTV een spin-off van de serie te zien: Brooke Knows Best. Centraal daarin staat dochter Brooke, die een zangcarrière ambieert.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen