Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears neemt zoontjes mee op tournee

Shownieuws

Sean Preston en Jayden James gaan met hun moeder Britney Spears mee op tournee. De toer gaat op 3 maart van start in New Orleans en eindigt twee maanden later.

Sean Preston (3) en Jayden James (2) gaan met hun moeder Britney Spears mee op tournee. Dat laat de zangeres weten op haar blog. Ze ontkent daarmee geruchten dat de twee maanden durende toer in gevaar was omdat ze haar kinderen niet mee zou mogen nemen.

Ex-man Kevin Federline heeft de volledige voogdij over de jongetjes, maar Spears heeft voor bijna de helft van de tijd bezoekrecht. De Circus Tour gaat op 3 maart van start in New Orleans en komt 28 april ten einde in Chicago.

De 27-jarige popster kijkt uit naar de toer, zo laat ze weten. "Ze geniet van de repetities en kan niet wachten tot ze weer voor een publiek kan optreden", is te lezen op haar website. Ontwerper Jamie King onthult details over de ophanden zijnde toer. "De show is sexy, grappig en zit vol verrassingen", vertelt ze. Zo zit de 'innovatieve' show vol special effects en zijn er slangenmensen en dansers te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen