Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond leent stem aan monster

Shownieuws

Lieke van Lexmond heeft haar stem geleend aan de Nederlandse versie van de animatiefilm 'Monsters vs. aliens'. Ook haar vriend Mark van Eeuwen heeft een rol.

Lieke van Lexmond heeft haar stem geleend aan de Nederlandse versie van de animatiefilm 'Monsters vs. aliens'. De actrice spreekt de stem in van Susan Murphy, die nadat ze op haar trouwdag op mysterieuze wijze is veranderd in een vijftien meter lang monster, samen met vier andere monsters wordt ingezet om de aarde te beschermen tegen een invasie van buitenaardse wezens. Dat heeft NBC Universal maandag bekendgemaakt.

De actrice wordt bijgestaan door Gijs Scholten van Aschat, Johnny Kraaykamp jr., Chris Tates en haar vriend Mark van Eeuwen, die samen met Van Lexmond te zien is in Goede Tijden Slechte Tijden.

In de Amerikaanse versie van 'Monsters vs. aliens' worden de hoofdrollen ingesproken door Reese Witherspoon, Hugh Laurie en Kiefer Sutherland. Zowel de originele als de Nederlandstalige versie is vanaf 1 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen