Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Nikki Blonsky hechter na vliegveldincident

Shownieuws

Nikki Blonsky is hechter met haar ouders sinds ze met haar vader betrokken raakte bij een vechtpartij op een vliegveld. "Wij zijn een heel hecht gezin."

Nikki Blonsky is naar haar ouders toegegroeid sinds ze begin augustus samen met haar vader betrokken raakte bij een vechtpartij op het vliegveld van Providenciales, een eiland in het Caribisch gebied. "Wij zijn een heel hecht gezin; we houden van elkaar en niemand zal ons ooit uit elkaar drijven", vertelt de 'Hairspray'-actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 20-jarige Blonsky en haar vader Carl kregen het op de luchthaven aan de stok met America's Next Top Model-deelneemster Bianca Golden. Volgens de actrice werd Bianca woest toen ze zag hoe wachtende reizigers stoelen bezet hielden in de vertrekruimte. Het liep uit de hand toen Nikki aan het model vroeg of ze niet naar haar wilde wijzen. Bianca zou de actrice daarop hebben uitgescholden en vol in het gezicht hebben gestompt.

De 20-jarige Bianca had een heel andere lezing van het akkefietje. Volgens haar zou Nikki haar moeder in de buik hebben geschopt en zou Nikki's vader de vrouw in het gezicht hebben gestompt. Bianca's moeder moest met een helikopter naar een ziekenhuis worden overgebracht. "Ik hoef mezelf niet te verdedigen", zegt Nikki Blonsky. "Het is overduidelijk dat het een grote leugen is. Ik had nooit verwacht dat iemand zou proberen mijn roem te gebruiken om zelf beroemd te worden."

Nikki Blonsky en Bianca Golden werden allebei opgepakt na het incident. Tot een vervolging kwam het echter niet. Vader Carl moet zich wel voor de rechter verantwoorden voor de vechtpartij. Zijn dochter Nikki blijft hem steunen. "Hij is mijn held, want hij heeft me laten zien dat je, wat er ook gebeurt, alles te boven kan komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen