Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna gespot met Braziliaans model

Shownieuws

Madonna heeft zich zondag laten zien met het model Jesus Luz. De 50-jarige superster bezocht een Italiaans restaurant in Manhattan met de 22-jarige Braziliaan.

Madonna heeft zich zondagmiddag laten zien met het fotomodel Jesus Luz. De 50-jarige superster bezocht een Italiaans restaurant in Manhattan met de 22-jarige Braziliaan. Dat is te zien op foto's die de Britse krant Daily Mail plaatste.

De zangeres, die met haar kinderen in New York woont sinds de breuk met de Britse regisseur Guy Ritchie, werd in december voor het eerst samen gezien met het mannelijke model. Ze ontmoetten elkaar tijdens een fotosessie voor het Amerikaanse magazine W. Voor de foto's poseerde een elegant geklede Madonna samen met Luz, wiens ontblote bovenlijf ze dicht tegen zich aantrok.

Na de fotoshoot hielden de twee naar verluidt contact en vroeg Madonna de piepjonge adonis haar te vergezellen tijdens haar 'Sticky & sweet'-tournee door Zuid-Amerika. De carrière van Luz zou dankzij de geruchten over een romance met de wereldster in een stroomversnelling terecht zijn gekomen. Hij maakte de overstap van het Braziliaanse modellenbureau Graus Models naar het internationale Ford Models en zou nu ruim een ton vragen voor zijn medewerking aan een modeshow.

Jesus is de tweede man die sinds de scheiding van Madonna en Ritchie aan de zangeres wordt gekoppeld. Eerder deden geruchten de ronde dat er iets moois zou zijn opgebloeid tussen Madonna en New York Yankees-speler Alex Rodriguez. Beiden hebben de romance altijd ontkend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen