Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vliegende Panters zijn maffe duiven in Disneyfilm

Shownieuws

De Vliegende Panters versterken de cast van de animatiefilm 'Bolt'. De cabaretiers hebben hun stemmen geleend aan drie maffe duiven in de Nederlandse versie.

De Vliegende Panters versterken de cast van de nieuwe animatiefilm 'Bolt'. De cabaretiers hebben hun stemmen geleend aan drie maffe duiven in de Nederlandse versie van de film. Dat heeft Disney maandag bekendgemaakt. Ook Chazia Mourali, Maud Mulder en Sander de Heer zijn te horen in de film. Welke stemmen zij inspreken is nog niet bekend.

Eerder werd naar buiten gebracht dat Peter Paul Muller, Georgina Verbaan en Carlo Boszhard de hoofdrollen van de film inspreken.

'Bolt' vertelt het verhaal van de gelijknamige hond (Muller) die de hoofdrol speelt in een actieserie en ervan overtuigd is dat hij ook in het echte leven over bijzondere krachten beschikt. Als hij per ongeluk in New York belandt, onderneemt hij de terugtocht naar Hollywood in gezelschap van de kat Mittens (Verbaan) en de hamster Rhino (Boszhard).

De Disneyfilm draait vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen. Naast de Nederlandstalige variant zal ook de originele Engelstalige versie te zien zijn, met de stemmen van onder anderen John Travolta en Miley Cyrus.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen