Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul McCartney rouwt nog steeds om Linda

Shownieuws

Paul McCartney mist zijn overleden eerste vrouw Linda ruim tien jaar na haar dood nog steeds. "Het verdriet is altijd aanwezig", verklaarde hij.

Paul McCartney mist zijn eerste vrouw Linda nog steeds. Dat verklaarde de ex-Beatle volgens verschillende Britse media in een Amerikaanse radioshow. "Het is niet meer zo dat ik elke ochtend met pijn in mijn hart wakker word, maar het verdriet is altijd aanwezig", zou hij hebben gezegd.

Linda overleed in 1998 aan de gevolgen van borstkanker. Zij en Paul waren sinds 1969 getrouwd was en hadden drie kinderen. Ook voedden zij Linda's dochter Heather samen op.

Zijn eerste vrouw is niet de enige belangrijke persoon die McCartney heeft verloren. Hij zei ook zijn ouders en oud-Beatles John Lennon en George Harrison nog dagelijks te missen. "Het enige wat ik kan doen is aan de fantastische dingen denken die we samen hebben gedaan. Dat helpt."

Na de dood van Linda kreeg McCartney een relatie met dierenrechtenactiviste Heather Mills, met wie hij in 2002 trouwde en een jaar later dochtertje Beatrice kreeg. In 2006 gingen zij uit elkaar. Momenteel heeft de 56-jarige Brit een relatie met de Amerikaanse zakenvrouw Nancy Shevell. Recente huwelijksgeruchten zijn nog niet bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen