Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lily Allen treedt niet op zonder drank

Shownieuws

Lily Allen gaat het podium niet op zonder drank achter de kiezen. "Zonder drank treed ik niet op. Ik vind mezelf grappiger als ik een paar drankjes op heb."

Lily Allen gaat het podium niet op zonder drank achter de kiezen. Dat vertelt de zangeres in een interview met de Britse boulevardkrant The Sun. "Zonder drank treed ik niet op. Ik vind mezelf grappiger als ik een paar drankjes op heb."

De afgelopen maanden liet de 23-jarige Allen de drank staan, vertelt ze. Ze werd hiertoe aangezet nadat ze in september dronken was tijdens de presentatie van de GQ Men of the Year Awards. Na het Britse evenement verschenen er berichten in de media waarin ze als drankorgel werd neergezet, waarop Allen besloot een tijdje te stoppen met drinken.

Nu ze vorige week begonnen is met de tournee rondom haar nieuwe album 'It's not me, it's you', grijpt de brunette echter weer naar de fles. Zelf gelooft ze niet dat dat kwaad kan. "Ik had er geen enkel probleem mee om te stoppen. Maar nu ik op toer ben, vind ik het gewoon leuk om soms weer te drinken."

Met haar tournee doet de 'Smile'-zangeres ook Nederland aan. Op 7 mei geeft ze een concert in de Melkweg in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen