Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruce Springsteen treurt om deal met Wal-Mart

Shownieuws

Bruce Springsteen heeft spijt van de deal die hij onlangs sluit met Wal-Mart. Hierdoor is een verzamelalbum van hem alleen bij de supermarktketen verkrijgbaar.

Bruce Springsteen heeft spijt van de deal met Wal-Mart, waardoor zijn onlangs verschenen verzamelalbum alleen bij de supermarktketen verkrijgbaar is. Dat bekent de Amerikaanse rockster tegenover de New York Times. "We slaan vaak de spijker op zijn kop, maar deze keer hebben we misgeslagen."

Fans van Springsteen hadden kritiek op de deal omdat Wal-Mart het volgens hen niet zo nauw neemt met de arbeidsomstandigheden. Dat zou niet stroken met de principes van de rocker, die zich altijd sterk heeft gemaakt voor de arbeider.

Volgens de 59-jarige artiest hebben hij en zijn team niet lang genoeg nagedacht over de afspraak. "We waren met honderd dingen tegelijk bezig en we hebben het daarom niet zo grondig besproken als we normaal doen", legt hij uit. "Als we er iets langer over na hadden gedacht, zouden we het anders hebben aangepakt."

Het verzamelalbum wordt sinds 10 januari bij Wal-Mart verkocht voor bijna acht euro. Dinsdag verscheen het 24e studioalbum van The Boss, 'Working on a dream'. In het kader van zijn toer rondom deze plaat doet Springsteen op 30 mei Pinkpop aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen