Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fajah Lourens wint NK 'straatje keren'

Shownieuws

Fajah Lourens heeft zaterdag het eerste NK Straatje Keren gewonnen. Het kampioenschap werd gehouden in het kader van de Amsterdams International Fashion Week.

Fajah Lourens is zaterdag als winnares uit de bus gekomen bij de eerste editie van het Nederlands kampioenschap 'straatje keren'. De actrice versloeg haar tegenstanders Lieke van Lexmond en Renate Verbaan tijdens het evenement dat Toyota organiseerde in het kader van de Amsterdam International Fashion Week.

Lourens bleek het snelste op het parcours in Amsterdam, waarbij ze in een auto om enkele hindernissen moest manoeuvreren om de wagen vervolgens te keren binnen een klein afgezet vlak. Vervolgens moesten de deelneemsters hun auto's volladen met zo veel mogelijk winkeltasjes om deze bij de finishlijn in te leveren bij scheidsrechter Fiona Hering.

Zondag is de laatste dag van de tiende editie van de Amsterdamse modeweek, met catwalkshows van onder anderen Tessa Koops en Daryl van Wouw. De afgelopen dagen toonden ontwerpers als Bibi van der Velden, Mada van Gaans, Iris van Herpen en Addy van den Krommenacker al hun nieuwste collecties.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen