Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Monique Smit heeft moeite met bekendheid

Shownieuws

Monique Smit is erachter dat het niet altijd leuk is om een BN'er te zijn. "Als je eenmaal een bekende kop hebt, heeft iedereen gelijk een mening over je."

Monique Smit is erachter gekomen dat het niet altijd leuk is om een bekende Nederlander te zijn. "Als je eenmaal een bekende kop hebt, heeft iedereen gelijk een mening over je", schrijft de Volendamse zangeres op haar Hyves-pagina. "Dat is soms -zeg maar gerust altijd- heel erg moeilijk."

De 19-jarige Volendamse, die bekend is van nummers als 'Wild' en 'Blijf je vanavond', hecht veel waarde aan de steun van haar fans. "Ik ben heel blij met mijn fans die het wel leuk vinden", schrijft ze. "Dat geeft mij elke dag een hele hoop energie om volop door te gaan."

Zondag is de laatste show van de 'Jan Smit komt naar je toe'-toer, waaraan Monique meewerkte. "Ik heb in een halfjaar heel veel meegemaakt, heel veel geleerd en heel veel plezier gehad. Ik ben Jan heel erg dankbaar dat hij mij deze kans heeft gegeven om mezelf te bewijzen in zijn voorprogramma. Ik moet nog veel leren en dat vind ik niet erg. Ik ben er klaar voor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen