Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Mayer te gast in Sesamstraat

Shownieuws

John Mayer heeft een uitstapje gemaakt naar Sesamstraat. Hij maakt zijn opwachting in een special over Amerikaanse soldaten en hun gezin.

John Mayer heeft een uitstapje gemaakt naar de Amerikaanse versie van Sesamstraat. De Amerikaanse zanger maakt zijn opwachting in de special 'Coming home: military families cope with change'. Ook Queen Latifah verleent haar medewerking aan de show, die op 1 april op de Amerikaanse buis te zien is.

In de halfuur durende speciale aflevering komen Amerikaanse soldaten aan het woord die gewond zijn teruggekeerd uit Irak. Ook hun gezinnen worden gevolgd. Producent Sesame Workshop werkte voor de uitzending samen met Worldwide Pants, het productiebedrijf van David Letterman.

De 31-jarige Mayer is enthousiast over zijn gastoptreden. "Van alle hoogtepunten uit mijn carrière, kan ik niets sentimentelers bedenken dan te wandelen door Sesamstraat", schrijft hij op zijn blog. "Ja, er lijkt altijd iemand onder Elmo en zijn vrienden te staan die meepraat met alles wat ze zeggen, maar op de een of andere manier was ik zo onder de indruk dat ik vergat om zelfs maar naar ze te kijken. Wanneer je in die grote, mooie ogen kijkt ben je verloren. Opnieuw 5 jaar oud. Het leven is mooi."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen